Liceul "Stefan cel Mare" Suceava 

  promotia 1981

Prima pagina

Absolventi 1981:

XII A

XII B

XII C

XII D

XII E

 

Contact organizatori:

prom81[at]usv.ro

 

Albume foto:

Poze revedere 2006

Poze revedere 2001

Poze vechi din liceu

 

Arhive:

Intalnire 2006

Intalnire 2001

 

Download:

Remember movie 2001

Lista colegi xls

Ftp download

 

Liceul azi...

 

 

 

 

 

Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample toate in acelasi timp...

Albert Einstein

Necrolog...

 

Cred ca voi spune cateva cuvinte despre Cezar. Imi vine foarte greu sa vorbesc despre el la timpul trecut si sa accept ca incepand de astazi Cezar va trai doar in amintirea noastra.

Nu pot sa va spun exact de cand il cunosc pe Cezar. Am senzatia ca din totdeauna. Din clasa a 9-a am fost colegi de clasa la Liceul Stefan cel Mare din Suceava. Pentru ca dirigintele nostru ne-a pus sa ne alegem colegii de banca, desi nu fusesem in aceeasi clasa la scoala generala am ales amandoi sa stam impreuna. Am stiut de la inceput ca era un copil cuminte care invatase foarte bine, linistit si caruia ii placea mult sa citeasca, un om pemtru care merita sa te lupti pentru a ti-l face prieten. Cezar s-a dovedit fi un om de mare noblete sufleteasca, extrem de inteligent, cult, discret si cu mult bun simt. Nu cred sa ne fi certat vreodata sau macar sa fim suparati unul cu altul. Mai mult, nu stiu pe nimeni care sa fi fost suparat pe Cezar. Pentru ca asta a fost Cezar. Un om care nu supara pe nimeni.

Pentru ca ii placeau masinile, la terminarea liceului Cezar a ales sa urmeze cursurile Facultatii de Autovehicule Rutiere din cadrul Institutului Politerhnic Bucuresti. In timpul studentiei, desi eu am lua drumul ASE-ului am ramas la fel de buni prieteni. Desi imprastiati in tot Bucurestiul, indiferent la ce facultati eram, ne petreceam majoritatea timpilui liber impreuna. Tot in perioada studentiei Cezar si-a cunoscut aleasa inimii, pe cea care i-a va devenit sotie Gabriela.

La terminarea facultatii Cezar s-a reintors in Suceava in calitate de inginer stagiar la TASA Suceava. Pe plan profesional Cezar s-a dovedit un foarte bun profesionist si un excelent manager. Cu toate acestea deseori a avut de suferit diverse sicane. Probabil ca a fost un om un pic prea cinstit pentru vremurile pe care le traversam. De multe ori a preferat sa paraseasca posturi importante pentru a nu face compromisuri morale. Pentru felul lui de a fi, pentru cinstea si corectitudinea sa, dar si pentru competenta profesionala si omenia de care a dat dovada, toti cei care au lucrat impreuna cu el ii pastraza un respectat deosebit si isi amintesc cu mult drag de el. Marturie stau toti cei pe care i-a condus in calitate de director la SC AutoTransport Radauti, SC Servicii Comunale Radauti, SC Bucovina Tex Radauti, SC Atlansib SA, Reprezentanta Mercedes Suceava si SC Casteluci.

Inceputul anului 2011 a debutat cu vestea despre cumplita si necrutatorea boala care l-a rapit pe Cezar dintre noi. Cu toate aceste el va ramane vesnic in amintirea nostra .

Dumnezeu sa il ierte si sa ii vegheze odihna vesnica.

 

Iustin Ghergu

 


Copyright 2011 http://alin.usv.ro. All Rights Reserved.

Revedere pe 3 iunie 2011...

 


FrontPage Website Templates